Zimní čtvrteční fondue v Augustinu...s Markem

Zimní čtvrteční fondue v Augustinu...s Markem
Registrace již skončila 0:00:00:00 Termín akce od 01. 11. 2016 do 31. 12. 2016
Místo konání

Zpestřete si zimní večery s vynikajícím fondue v Augustinerestaurant, která byla ohodnocena třemi zlatými lvy získanými v hodnocení Royal Gastro 2017 a zařadila se tak mezi 21 nejlepších restaurací v Praze.

 

Připravili pro Vás nabídku delikátních předkrmů (marinovaná máslová dýně s vlašskými ořechy, salát z fregoly s chorizem, Bavorský bramborový salát, prosciutto, kozí sýr s červenou řepou)

 

Bouillabaisse fondue (tuňák, losos, chapadla olihně) nebo Fondue bourguignonne (hovězí, vepřové, krůtí maso) s přílohami (ratatouille, pečené brambory Grenaille s bylinkami nebo kořenová zelenina konfitovaná v kachním tuku).

 

Sladké pokušení z cukrárny (jablečný štrůdl, variance na crème brûlée, Sacher)

 

  • 3 sklenky vína nebo nealko na osobu
  • Karafy s kohoutkovou vodou a ochucenou vodou
  • Káva/čaj neomezeně

 

Cena za osobu je 800 Kč místo původních 1 300 Kč. Limit akce je 2 ks voucherů na klienta.

 

Fondue menu by Marek Fichtner

Podobné akce